Carrière bouwen | Extra bij verdienen en van thuis werken kan iedereen met ons.
Onafhankelijke Herbalife member: Raf Rottiers
My job is to make you happy
0476-35-11-07

Taal

Een opwindende carriere

UW EIGEN ZAAK

Belangrijk! Wij zijn geen snel rijk systeem maar een serieuze zakelijke mogelijkheid.

Belangrijk! Wij zijn geen snel rijk systeem maar een serieuze zakelijke mogelijkheid.

Ambitieus? Een opwindende carrière ligt klaar voor je.

WAT als u de mogelijkheid zou getoond worden,  hoe je van thuis uit, zonder investering, zonder baas of verplichte werkuren, in volledige vrijheid, én met begeleiding van een coach die u een bewezen succesvol stappenplan aanbiedt, zonder dat je onmiddellijk je huidige inkomen moet vaarwel zeggen, een hoog inkomen kan opbouwen; WAT zou je dan doen?

Wij kunnen je de weg tonen naar een onafhankelijk leven, maar u moet wel zélf de stappen nemen in ons bewezen succesplan. Velen deden dit voor u wat een bewijs is dat u dit ook zou kunnen.

Wij kunnen op een onpersoonlijke website dit niet volledig uit de doeken doen, en daarom zal u na het invullen van uw kandidatuur een vrijblijvende afspraak krijgen, om te bepalen of we kunnen samenwerken.

Wij zoeken actief naar gedreven en enthousiaste personen, die graag van thuis uit kunnen werken, zonder sociaal contact te verliezen. Wij zijn onafhankelijk distributeurs van het bedrijf Herbalife International, de leider wereldwijd op het gebied van gezonde voeding (sport, energieopbouw, gewichtscontrole en algemeen welzijn).

Voor info over de producten van Herbalife, ga naar www.herbalife.be

Wij zoeken mensen die verder kunnen denken en weten dat ze meer uit het leven kunnen halen.
Indien dit u niet aanspreekt of indien u sceptisch bent omtrent deze introductie dan is onderstaande informatie wellicht niet voor u.
Indien u oprechte interesse vertoont kan u hier Kandidatuur invullen het selectieformulier invullen. Dit verplicht u tot niets en is gratis.
U geeft enkel aan dat u interesse heeft en wil gecontacteerd worden.

Heeft u onderstaand al eerder gehoord?

Maak je middelbare schoolopleiding af, ga studeren, zoek een baan, spaar voor de oude dag en ga met je 65e jaar op pensioen om van het “goede leven” te kunnen genieten. – Als je doet wat iedereen doet, zal je ook hebben en verdienen wat iedereen verdient. – Logisch. Diegenen die nog volgens deze verouderde regels leven, zullen een levensstijl creëren waarbij de volgende situaties zich kunnen voordoen:


Herkent u dit…?

  • U moet beiden (langer) blijven werken omdat u het inkomen niet kan missen.
  • We moeten meer uren werken voor minder geld.
  • Indien u kinderen heeft moeten deze naar de dagopvang,en groeien uw kinderen op zonder uw toezicht.
  • Onzekerheid om met 65 of 67 jaar(?) op pensioen te gaan omdat het ouderdomspensioen onvoldoende of niet waardevast is (hierbij dient u vaak rond te komen met 1/3 van het inkomen waar u misschien vroeger al niet mee toekwam)

Totale vrijheid? Het kan!

Herbalife laat je de vrijheid om te beslissen wat je doet; je bent eigen baas. De vraag naar onze producten groeit elk jaar en wij hebben steeds nieuwe collega’s nodig.
Ben JIJ straks onze nieuwe collega die in bijverdienste van thuis uit kan werken? Of parttime / fulltime?
Op de pagina ‘Succes verhalen’ kan u enkele van deze personen terugvinden…

Neem contact met ons

Stuur ons een ingevuld contactformulier terug als EERSTE STAP;
wij nemen dan spoedig contact met je op.