Fulltime verdienen | Extra bij verdienen en van thuis werken kan iedereen met ons.
Onafhankelijke Herbalife member: Raf Rottiers
My job is to make you happy
0476-35-11-07

Taal

Fulltime werken met ons

UW EIGEN ZAAK

Belangrijk! Wij zijn geen snel rijk systeem maar een serieuze zakelijke mogelijkheid.

Belangrijk! Wij zijn geen snel rijk systeem maar een serieuze zakelijke mogelijkheid.

Graag een fulltime inkomen met parttime werken

Wij zoeken actief naar gedreven en enthousiaste personen, die graag van thuis uit kunnen werken, zonder sociaal contact te verliezen. Wij bieden zowel parttime als fulltime carrièremogelijkheden aan verschillende mensen met verschillende achtergronden.

Wij zijn onafhankelijk members van het bedrijf Herbalife International, de leider wereldwijd op het gebied van gezonde voeding (sport, fitter worden, gewichtscontrole en algemeen welzijn). Wij zoeken mensen die groter kunnen denken en meer uit het leven kunnen halen. Indien dit u niet aanspreekt of indien u sceptisch bent omtrent deze introductie klik dan hier: Andere hun resultaten.

Misschien is onderstaande informatie niet voor u. Voor zij die zich wel aangesproken voelen bevat de site belangrijke basisprincipes. Indien u oprechte interesse vertoont kan u hier Ik wil meer informatie! het selectieformulier invullen.

Fulltime, is voor velen een droom die geleidelijk aan steeds meer realiteit wordt. Naarmate je langer bezig bent en je ‘draai’ vindt, stijgt je inkomen, en beslis je het moment om voor jezelf te kiezen. Klik: Collega’s

Waarom is die droom van vrijheid voor veel mensen zo ver weg?

Tijden veranderen! De oude regels gelden niet meer en hebben plaats gemaakt voor nieuwe regels! De meeste mensen zijn zo druk bezig dat ze de verandering niet hebben zien aankomen.

Heeft u onderstaand al eerder gehoord?

Maak je middelbare schoolopleiding af, ga studeren, zoek een baan, spaar voor de oude dag en ga met je 65e jaar op pensioen om van het “goede leven” te kunnen genieten. – Als je doet wat iedereen doet, zal je ook hebben en verdienen wat iedereen verdient. – Logisch. Diegenen die nog volgens deze verouderde regels leven, zullen een levensstijl creëren waarbij de volgende situaties zich kunnen voordoen:


Herkent u dit…?

  • U moet beiden (langer) blijven werken omdat u het inkomen niet kan missen.
  • We moeten meer uren werken voor minder geld.
  • Indien u kinderen heeft moeten deze naar de dagopvang,en groeien uw kinderen op zonder uw toezicht.
  • Onzekerheid om met 65 of 67 jaar(?) op pensioen te gaan omdat het ouderdomspensioen onvoldoende of niet waardevast is (hierbij dient u vaak rond te komen met 1/3 van het inkomen waar u misschien vroeger al niet mee toekwam)

Werken in en voor je totale vrijheid? Het kan!

Herbalife laat je de vrijheid om te beslissen wat je doet; je bent eigen baas. De vraag naar onze producten groeit elk jaar en wij hebben steeds nieuwe collega’s nodig.
Ben JIJ straks onze nieuwe collega die in bijverdienste van thuis uit kan werken? Of parttime / fulltime?
Op de pagina ‘Succes verhalen’ kan u enkele van deze personen terugvinden…

Neem contact met ons

Stuur ons een ingevuld contactformulier terug als EERSTE STAP;
wij nemen dan spoedig contact met je op.