Parttime verdienen | Extra bij verdienen en van thuis werken kan iedereen met ons.
Onafhankelijke Herbalife member: Raf Rottiers
My job is to make you happy
0476-35-11-07

Taal

Parttime thuiswerken met ons

UW EIGEN ZAAK

Belangrijk! Wij zijn geen snel rijk systeem maar een serieuze zakelijke mogelijkheid.

Belangrijk! Wij zijn geen snel rijk systeem maar een serieuze zakelijke mogelijkheid.

Parttime thuiswerken met ons – uw job van thuis

U bent een gedreven en enthousiast persoon, die vanuit het comfort van thuis kan werken, en zonder uw sociaal contact te verliezen.
Wij bieden zowel parttime als fulltime doorgroeimogelijkheden aan verschillende mensen met verschillende achtergronden.
Wij zijn onafhankelijk members van het bedrijf Herbalife NV/SA, de leider wereldwijd op het gebied van gezonde voeding.
(sport, fitter worden, gewichtscontrole en algemeen welzijn)

Typisch starten mensen bij ons als klant, en door de fysieke resultaten (afvallen, betere gezondheid en fitter zijn, of betere sportprestaties) worden zij al snel aangesproken door anderen hoe ze aan dergelijke resultaten gekomen zijn. Aangezien een verdeler van onze producten er exclusiviteit op heeft (niet in winkels verkrijgbaar) volgt meestal een referentie verkoop daaruit.

Meestal begint de bijverdienste van thuis uit hier; thuis bijverdienen als ‘werk’ is immers steeds meer in trek en aanzien als een volwaardige job, waarbij je eigen baas bent en zélf je tijd indeelt. Natuurlijk moet je werken, en een job van thuis rondom het gezin geeft je extra fiscale voordelen.

Wij werken met mensen die meer vrijheid & carrière willen bouwen en ambitieus zijn, zowel als met iemand die een extra bijverdienste wil, en die we kunnen opleiden als Herbalife verdeler. Uw achtergrond is niet zo belangrijk, uw toekomst is dat wel.

Indien u serieus op zoek bent kan u hier klikken Ik wil meer informatie! en het selectieformulier vrijblijvend invullen.
Parttime, is voor velen de “veilige” manier om je eigen zaak op te bouwen, terwijl je de ‘zekerheid’ van je part time (of fulltime) job nog even aanhoudt.

Dit was werken vroeger:

Ga studeren, zoek een goedbetaalde baan, spaar voor de oude dag en ga met je 65e jaar op pensioen om van het “goede leven” te kunnen genieten. – Als je doet wat iedereen doet, zal je ook hebben en verdienen wat iedereen verdient. – Logisch.
Diegenen die nog volgens deze verouderde regels leven, zullen een levensstijl creëren waarbij de volgende situaties zich kunnen voordoen….

Herkent u dit…?

  • U moet beiden (langer) blijven werken omdat u het inkomen niet kan missen.
  • We moeten meer uren werken voor minder geld.
  • Indien u kinderen heeft moeten deze naar de dagopvang,en groeien uw kinderen op zonder uw toezicht.
  • Onzekerheid om met 65 of 67 jaar(?) op pensioen te gaan omdat het ouderdomspensioen onvoldoende of niet waardevast is (hierbij dient u vaak rond te komen met 1/3 van het inkomen waar u misschien vroeger al niet mee toekwam)

Werken in en voor je totale vrijheid? Het kan!

Herbalife laat je de vrijheid om te beslissen wat je doet; je bent eigen baas. De vraag naar onze producten groeit elk jaar en wij hebben steeds nieuwe collega’s nodig.
Ben JIJ straks onze nieuwe collega die in bijverdienste van thuis uit kan werken? Of parttime / fulltime?
Op de pagina ‘Succes verhalen‘ kan u enkele van deze personen terugvinden…

Neem contact met ons

Stuur ons een ingevuld contactformulier terug als EERSTE STAP;
wij nemen dan spoedig contact met je op.